267 відгуків

Уважаемые покупатели, сегодня у нас выходной! В это время заказы не отправляются. Рады будем продолжению сотрудничества с Вами с понедельника по субботу. Спасибо за понимание

+380 (96) 444-50-42
+380 (99) 122-82-02
+380 (96) 703-61-42
ЭКО - КРАМНИЦЯ

Люцерна (сіма), 200 г. Підходить для пророщування. Не магнічна, органічна

30 ₴

  • Немає в наявності
Люцерна (сіма), 200 г. Підходить для пророщування. Не магнічна, органічна
Люцерна (сіма), 200 г. Підходить для пророщування. Не магнічна, органічнаНемає в наявності
30 ₴
+380964445042
  • +380 (96) 444-50-42
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (99) 122-82-02
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (96) 703-61-42
    Олеся сотрудничество и предложения
+380964445042
  • +380 (96) 444-50-42
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (99) 122-82-02
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (96) 703-61-42
    Олеся сотрудничество и предложения
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Підходить для пророщування. Можна використовувати і як самостійну харчову добавку. Стародавні араби, як і сучасні знавці трав, вважали її «батьком» усіх лікувальних знабок. Рослина належить до родини бобових. Має сечогінний і проносний ефект, стабілізує рівень цукру в крові, має загальнозміцнювальну, протизапальну, детоксикувальну дію, покращує обмін речовин, нормалізує роботу травної системи та щитоподібної залози, регулює функцію гіпофіза, підвищує рівень гемоглобіну, знижує артеріальний тиск і рівень «поганого» холестерину в крові. Люцерна — унікальна за своєю користю для здоров'я лікарська рослина. У ньому вітаміну C міститься вчетверо більше, ніж у цитрусових. Також у ньому є вітаміни Е, К, В6, бета-каротин і навіть вітамін U, який запобігає утворенню виразки дванадцятипалої кишки. Люцерна лідирує і за вмістом мінералів. Серед вивчених рослин у люцерні найвищий відсоток вмісту кальцію. Залізо, калій і магній представлені в легкозасвоюваній формі. А ще ця рослина — чудове джерело хлорофілу та білка. Всі ці елементи дуже необхідні для правильного функціонування різних органів нашого організму. Хоча люцерна широко застосовується як кормова рослина, вона представляє колосальну цінність для людини під час вживання отриманого з неї свіжого соку. Якщо немає можливості придбати свіжу люцерну, то потрібно їсти трохи проросле насіння, яке також дуже корисне, особливо взимку. Один зі способів застосування насіння — тричі на день упродовж пів року вживати по 1 ч. л. неподрібненого промитого насіння люцерни посівної, запиваючи водою. За цей час не тільки поліпшується зір, але й зникає сивина, розгладжується шкіра на обличчі, проходять закрепи. Звичайно ж, найбільше корисних і поживних речовин міститься в проростах цієї чудової рослини. Навіть невелика жмежа пророщеного насіння здатна перетворити будь-яку страву на багатюще джерело вітамінів і корисних речовин. Останнім часом пророщене насіння завоювало незвичайну популярність. Дієтологи та прихильники сиродії не втомлюються говорити про те, що паростки, навіть опинившись у нашій тарілці, залишаються живими, а отже, передають організму всю свою життєву силу. Судіть самі: пророщені зерна — це майбутні рослини, а отже, використовуючи їх у їжу, ви вбираєте в себе енергію життя, що зароджується. Насіння (зокрема горіхів і бобових), на відміну від дорослих рослин, містить інгібітори ферментів — речовини, завдяки яким зерна "сплять" під час сухого сезону (як у природних умовах, так і на прилавку магазину). У вологому середовищі насіння "пробуджується", і на цьому етапі кількість вітамінів у них різко зростає. Дослідження показали, що, наприклад, фінальний паросток броколі містить у десятки разів більше антиканцерогенів, ніж доросла рослина, а пророщене насіння люцерни — один із найбагатших джерел фітоестрогенів, які, крім усього іншого, запобігають розвитку раку та серцевих захворювань, знижують рівень шкідливого холестерину та збільшують рівень корисного. Про особливі властивості паростків говорять і йоги, хоча й виражаються водночас менш науковою мовою: вважається, що в пророщених зернах пульсує життєва енергія. Коли їжа, наповнена праною, потрапляє в організм, він миттєво "розпізнає" її потенціал і використовує корисні речовини з максимальною ефективністю, спрямовуючи їх на зцілення. Крім того, сам процес вирощування насіння — це справжній ритуал, який ми передаємо свою енергію їжі буквально з моменту її "зародження". Пророщувати насіння можна в домашніх умовах, не докладаючи водночас жодних особливих зусиль. Такі паростки будуть набагато свіжішими, а отже — кориснішими за придбані. Гірчиця, гарбуз, цибуля, люцерна, конюшина, броколі, маш, пшениця, сочевиця — вибирайте, що вам більше подобається, щоб уже за тиждень зібрати урожай. Деякі насіння необхідно садити в землю, але нам цілком підійдуть і ті, які досить помістити в скляний лоток і поливати двічі на день (наприклад, насіння соняшнику та гречки). Не бійтеся експериментувати на кухні! Схваіть овочеву суміш із паростками сочевиці, машу та променистої квасолі. Додайте пригоршню паростків до салату з листя латуку, грейпфрута й авокадо, а якщо Ви вегетаріанець, загорніть їх у бурито з рисом і бобами. Щоб заповнити літрову банку паростками дрібного насіння — люцерни, броколі або редису, — вам знадобляться всього дві столові ложки зерен, а якщо ви віддаєте перевагу великому насінню — бобовому або злаковому, — готуйте дві чашки. Як слід промийте насіння й помістіть його в банку із сітчастим верхом. Замочіть дрібні насіння на 8 годин, а великі — на 12. Тримайте контейнер у тіні. Переверніть банку догори дном і залиште на деякий час, щоб вода скла. Замочуйте та висушуйте насіння кожні 8-12 годин доти, поки воно не виростуть до потрібного вам розміру. Перш ніж вжити паростки в їжу, висушіть їх за кімнатної температури. У повітропроникному контейнері насіння можна зберігати в холодильнику від трьох до семи діб.
 Флаєр:  Люцерна, насіння 200 г
Підходить для пророщування. Можна використовувати і як самостійну харчову добавку. Стародавні араби, як і сучасні знавці трав, вважали її «батьком» усіх лікувальних знабок. Рослина належить до родини бобових. Має сечогінний і проносний ефект, стабілізує рівень цукру в крові, має загальнозміцнювальну, протизапальну, детоксикувальну дію, покращує обмін речовин, нормалізує роботу травної системи та щитоподібної залози, регулює функцію гіпофіза, підвищує рівень гемоглобіну, знижує артеріальний тиск і рівень «поганого» холестерину в крові.
Характеристики
Основні атрибути
Тип продукціїПродовольчий
Рік врожаю2015
Країна виробникУкраїна
ГМОНі
Користувацькі характеристики
Котрі худнутьПродукти для осіб, що контролюють свою вагу
Зерно, бобові і для пророщування насінняДля пророщування
ОрганікаПродукти органічного землеробства
ДіабетичнеПродукти для осіб, які контролюють цукор у крові
Без глютенуПродукти, що не містять глютену
Основні
КультураБоби
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner