267 відгуків
emoji-quarantineІнтернет-магазин тимчасово не працює. Все буде Україна!
+380 (96) 444-50-42
+380 (99) 122-82-02
+380 (96) 703-61-42
ЭКО - КРАМНИЦЯ

Висівки вівсяні "Мак-вар",500 г

43 /упаковка

  • Немає в наявності
Висівки вівсяні "Мак-вар",500 г
Висівки вівсяні "Мак-вар",500 гНемає в наявності
43 /упаковка
+380964445042
  • +380 (96) 444-50-42
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (99) 122-82-02
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (96) 703-61-42
    Олеся сотрудничество и предложения
+380964445042
  • +380 (96) 444-50-42
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (99) 122-82-02
    Лариса менеджер по продажам
  • +380 (96) 703-61-42
    Олеся сотрудничество и предложения
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Рекомендовано вживати як дієтичну добавку до раціону харчування для нормалізації травлення і роботи шлунково-кишкового тракту, для зниження рівня холестерину і цукру в крові, для зменшення ймовірності утворення тромбів, нормалізації обміну речовин і рівня холестерину в крові, підвищення імунітету і захисних сил організму, поліпшення загального стану організму, профілактики серцево-судинних захворювань, нормалізації роботи передміхурової залози, для виведення токсичних речовин з організму, попередження раку товстої кишки, профілактики дисбактеріозу і нормалізації гормонального балансу. Клітковина висівок вівса допомагає позбутися від запорів.

 

Висівки вівса містять 12 жізненнонеобходімих для людини амінокислот. Так само вони багаті поліненасиченими жирними кислотами, які за якісним і кількісним складом не мають аналогів в іншому рослинній сировині. Поліфеноли, що містяться у вівсі, перешкоджають розвитку атеросклерозу, оскільки знижують рівень холестерину і ліпопротеїдів у крові. Висівки вівса покращують обмін речовин в організмі, діють як потогінний, сечогінний, жарознижувальну, протисклеротичну та противиразковий засіб, допомагають при шкірних захворюваннях. Вони застосовуються при гострому і хронічному бронхіті, емфіземі легень, містять харчові волокна (бета-глюкан), які сприяють зниженню рівня холестерину в крові, містять унікальний антиоксидант авенатрамид, захищає судини. У висівках вівса вміст заліза більше, ніж у будь-яких інших висівках, багато сірки (що важливо для обміну речовин нервової тканини, крові, волосся, нігтів, хрящів і кісток), кремнію (він перешкоджає випаданню волосся і стримує дегенеративні процеси), фосфору і калію. Клітковина висівок вівса уповільнює засвоєння вуглеводів і, тим самим, гальмує процес наростання рівня глюкози в крові. У зв'язку з цим, регулярне вживання її в їжу корисно людям, страждаючим цукровим діабетом (тобто введення в раціон харчування клітковини висівок вівса дозволить хворим на діабет суттєво зменшити кількість споживаних інсуліновмісних препаратів).

Способи вживання

Клітковину висівок вівса можна і потрібно додавати в будь-які перші і другі страви, гарніри, овочеву ікру, овочеві і фруктові салати, сир, молоко, кефір, йогурти, соки і фруктові пюре, десерти, при домашній випічці здоби і хліба.

Додаючи клітковину висівок вівса в їжу, можна за 3-4 дні налагодити нормальну діяльність кишківника. Подібного ефекту не дає жоден лікарський препарат.

Можна попередньо запарити клітковину висівок вівса водою, а через півгодини воду злити. Після цього набряклу клітковину рекомендується приймати з теплою водою або ж, просто додаючи в звичайну їжу, як зазначено вище.

У профілактичних цілях досить вживати 1-2 ч. ложки клітковини висівок вівса в день. Дітям можна давати клітковину висівок вівса з 2-х років. Добову норму клітковини висівок вівса підбирають строго індивідуально, орієнтуючись на частоту стільця: бажано, щоб під час прийому клітковини стілець був 2 рази на добу. Починати слід з 1 чайної ложки 3 рази на добу. Поступово можна збільшувати дозу до 1 столової ложки 3 рази на добу.

В період постійного вживання в їжу клітковини висівок потрібно пити багато води – до 6 склянок у день.

 

Чоловікам введення в раціон харчування клітковини висівок вівса, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки

 

Дані наукових досліджень показують, що при цукровому діабеті, наприклад, вживання клітковини висівок вівса перешкоджає зростанню рівня глюкози в крові після прийому їжі. Відповідно, зменшується потреба в інсуліні та інших протидіабетичних препаратів. Вівсяні висівки уповільнюють переварювання харчової грудки. У зв'язку з цим, засвоєння цукру сповільнюється і сплески рівня цукру в крові зводяться до мінімуму. Так само полегшується робота підшлункової залози.

 

Клітковина висівок вівса є відмінним засобом для схуднення, знижує ожиріння, нормалізує вагу і сприяє активному довголіттю.

 

Клітковина сприяє більш повноцінному засвоєнню їжі і нормалізує мікрофлору кишечника. Вбираючи все зайве, що нагромадилося в організмі за довгі роки, клітковина надає очищаючу дію. Потрапляючи в шлунок, клітковина набухає і набуває здатність сорбувати і виводити з організму токсичні речовини, шлаки, надлишок холестерину, аміаку та жовчних пігментів.

Чоловікам введення в раціон харчування клітковини висівок вівса, багатих вітаміном Е (вітамін молодості), допоможе відновити потенцію і зберегти на довгі роки "чоловічу" силу. Рекомендується використовувати в раціоні харчування при підвищеному фізичному та психоемоційному навантаженні, як додаткове джерело харчових волокон, білків, вітамінів, макро - і мікроелементів; для забезпечення оптимальних дієтологічних умов функціонування органів травлення, печінки, підшлункової залози, для нормалізації моторної функції кишечника, підтримання серцево-судинної системи і запобігання атеросклерозу, ожиріння, геморою, тромбофлебіту, ішемії та діабету.

 

Вітаміни, що містяться у висівках вівса, сприяють поліпшенню стану шкіри, прискорюють регенерацію тканин, поліпшують ріст волосся і нігтів, незамінні для збереження зору і сильного імунітету. Вівсяні висівки багаті поліненасиченими кислотами ОМЕГА-3 і ОМЕГА-6. У зв'язку з цим, вони так само, як і льняне масло, нормалізують баланс естрогенів в організмі жінки, і тому їх вживання в їжу дуже корисно для профілактики і лікування раку молочної залози, ендометріозу, міоми матки та інших "жіночих" захворювань.

 

Клітковина висівок сприяє очищенню організму від жовчних кислот, токсинів, виведення нітратів, що потрапляють в організм при вживанні овочів і фруктів. Клітковина висівок вівса - енергетично багатий продукт, що має унікальні властивості антиоксиданту і радіопротектора.

 

Користь рослинної клітковини висівок вівса

Основною цінністю клітковини з висівок вівса є високий вміст харчових волокон. Клітковина з висівок вівса допомагає відрегулювати роботу кишечника, поліпшити мікрофлору і схуднути. Клітковина з висівок вівса дуже корисна для здоров'я і стрункої фігури.

Висівки складаються з квіткової оболонки (шкірки) зерна, зернової зародка і алейронового шару зерна. Саме у висівках зберігається все корисне, що є в зерні. У висівках зосереджено 90% біологічно активних компонентів цільного зерна. Борошно ж вищих сортів – це чистий крохмаль, в якому немає ні живих клітин, ні активних мікроелементів, необхідних нашому організму.

Клітковина висівок вівса для схуднення

 

Дуже корисна клітковина з висівок вівса людям з надмірною вагою, вона допомагає схуднути і придбати струнку фігуру. Їжа з великою кількістю клітковини повільніше поглинається і дає відчуття насичення на більш тривалий час. Так само клітковина з висівок посилює перистальтику кишечника, що зменшує всмоктування поживних речовин і, отже, калорійність з'їденої їжі.

 

Крім того, набухаючи в шлунку і збільшуючись в обсязі, клітковина висівок вівса швидко створює ілюзію ситості, запобігаючи, таким чином, людину від переїдання, а, отже, від набору зайвої ваги і подальшого ожиріння.

 

У клітковині з висівок вівса містяться вітаміни групи B, вітаміни A і Є. Крім цього, у висівках містяться мікроелементи, необхідні для нормального протікання обмінних процесів в організмі: калій, кальцій, фтор, мідь, цинк, магній, селен, хром та ін Висівки сміливо можна віднести до корисних продуктів здорового харчування. При помелі зерна багато цінні мінеральні речовини руйнуються. У любителів мучного, як правило, підвищена кислотність шлункового соку. Якщо ж їжа приготовлена з неочищеного зерна або з застосуванням висівок, то вона допомагає запобігти запори і супутні їм хвороби: геморой, ожиріння і т. п., а так само: тромбофлебіт, ішемію, діабет.

Рослинні волокна, яких багато у висівках, погано перетравлюються і, завдяки цьому, довше людина не відчуває голоду. Цим пояснюється популярність клітковини з висівок вівса у людей, страждаючих надмірною вагою. Так само у клітковини з висівок вівса низька харчова цінність.

Характеристики
Основні
ВиробникМак-Вар Екопродукт
Країна виробникУкраїна
УпаковкаПакет
Користувальницькі характеристики
ДіабетичнеПродукти для осіб, які контролюють цукор у крові
Котрі худнутьПродукти для осіб, що контролюють свою вагу
Інформація для замовлення
  • Ціна: 43 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner